-

WELCOME INTO THE WORLD OF CENZAA

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS 
In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

BEAUTY FROM WITHIN 
De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica-branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.
 
Wij nodigen u graag uit in de wereld van Cenzaa waar u, bij de betere Beauty instituten, spa’s en wellnessresort, ons complete programma vindt.

WHERE SCIENCE MEETS NATURE
Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur.  Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.  

COSMEDISCHE HUIDVERBETERING
system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.   

TECHNOLOGISCHE VERPAKKINGEN
Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn onze producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

WELLNESS WORLD
Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!
In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.
 
MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING
Uw Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.
 
Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint