-
  
GEZICHTSBEHANDELINGEN
 
 
Cenzaa Moments behandeling                                                 € 69,50
Tijdens deze 105 minuten durende en ontspannende
droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op
de complete Cenzaa beleving.

Deze behandeling bestaat uit; Welkomstritueel, epileren, (diepte)reiniging, behandeling van de huid met diverse serums en maskers die tijdens diverse massages op uw huid inwerken. Deze rijke producten met exceptionele werkstoffen zijn afgestemd op uw huidtype.

Als Cenzaa Wellness Expert zal ik  op basis van uw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.


Cenzaa Impressions behandeling                                             € 49,50 
Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft!
In deze uurs-behandeling krijgt u een  impressie van een deel
van het Cenzaa concept.

Deze behandeling bestaat uit:
Epileren, (diepte)reiniging, behandeling van de huid met diverse serums en maskers, massages. Deze rijke producten met exceptionele werkstoffen zijn afgestemd op uw huidtype.

U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle-Analyse, welke ik als Cenzaa Expert zal uitvoeren, wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.


Cenzaa Weda behandeling                                                        € 77,50  
Laat u verrassen tijdens deze wellness behandeling met
knisperende pakjes!

Deze behandeling (105 minuten) bestaat uit:
Welkomstritueel, epileren, (diepte)reiniging, behandeling van de huid met diverse serums en maskers die tijdens diverse massages op uw huid inwerken. Deze rijke producten met exceptionele werkstoffen zijn afgestemd op uw huidtype.
Extra: een massage van de voeten en onderbenen met kruidenbundels (gevuld met Weda zout, Himalaya zout en Dream Tea) .

In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving.
Uw Cenzaa Wellness Expert zal u meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat u verrassen door knisperende en geurende kruidenbundels welke worden gebruikt tijdens een heerlijke massage die u volledig tot rust laat komen.
 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint